keskiviikko 3. elokuuta 2011

Ostoksia kesälomareissulta :)


Lomareissumme meni akselilla Upinniemi-Kankaanpää-Tornio ja sama takasin. Kankaanpäässä poikkesin Tiimarissa ja eräässä lopettamassa olevassa askarteluliikkeessä. Tiimarista tarttui mukaan erilaisia ihania haaraniitejä, cansonin paperia ja perhosleikkuri. Tiimarissa on kyllä valikoima parantunut huomattavasti. Askarteluliikkeestä, jonka nimeä en valitettavasti muista löytyi nauhoja, keijuleimasinsetti ja pieniä pyykkipoikia sekä muutama kuviopaperi.
No, kun lähdimme jatkamaan matkaa kohti Torniota niin pitihän sitä pysähtyä Seinäjoella Taitopuoti Paperinauhassa, kun siitä ihan ohi ajettiin :). Sieltä tuli ostettua Copicin 20 tussin setti ja blenderi. Niistä olen haaveillut jo pitemmän aikaa ja nyt sitten on ollut väritysharjoitukset menossa :). Paperinauhasta ostin vielä kasan kuviopapereita, vintagekuvia, leimasimia, harsoa ja noita sydämenmallisia kakkupapereita sekä tusseille sopivaa mustetta ja paperia.
Torniossa on kauppa Tampereen säästötex ja sieltä käyn aina ostamassa tuota vasemassa takakulmassa olevaa kaksipuoleista teippiä. Yhdeltä kirpparilta löysin myös kasan nappeja.
Paluumatkalla poikkesimme Ylivieskassa Kärkkäisellä. Sieltä löytyi kimalleliimoja sekä tuo Papercraftin lehti.
Kankaanpäästä kun lähdimme kotia kohti niin menimme Hämeenlinnan kautta ja siellä piti sitten poiketa Skräpteekissä. Sieltä löysin nauhoja ja papereita.


Että tällainen reissu :). Posted by Picasa

3 kommenttia:

 1. Huiii, aivan ihania ostoksia...sitten vaan väkertämään noista kortteja:)))

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtavia ostoksia :)

  Vaan sinäkös sen viimeisen Papercraftin lehden sieltä Kärkkäiseltä veit, kun en enää niitä sieltä löytänyt:) No sinun onni, minun epäonni!

  VastaaPoista
 3. Wau mikä läjä ihania hankintoja. Piti oikein suurentaa kuvaa, jotta näki mitä kaikkea olet löytänyt.

  VastaaPoista